Misiunea și valorile Life Performance

Life Performance a pornit din convingerea că fiecare dintre noi are dreptul și resursele necesare pentru a-și găsi echilibrul și a-și împlini misiunea proprie, atât în plan personal cât și în plan profesional. 

În vremuri în care atenția noastră este acaparată de prea mulți stimuli care ne țin mintea departe de lucrurile importante, este momentul să ne întoarcem la noi și să ne punem pe primul loc. 

Pentru a obține performanță și echilibru în viața noastră, avem nevoie să investim eficient timpul nostru, iar timpul este cea mai de preț resursă pe care o avem. Și este limitată. 

Trăim într-un ecosistem în care fiecare dintre noi are un rol bine stabilit, rol pe care îl putem împlini dacă suntem în echilibru cu noi înșine și cu ceilalți. Doar prin exemplul propriu putem să evoluăm împreună ca oameni, ca echipă, ca societate.

Valorile în care credem sunt echilibru, autenticitate, sinceritate, dezvoltare continua, implicare, acțiune și responsabilitate. Acestea sunt valorile care ne conduc atunci cand oferim sprijinul și competențele noastre oamenilor cu care lucram și credem că împreună putem să aducem schimbare în societatea în care trăim.

Misiunea noastră la Life Performance este despre performanța în viața. Fie că vorbim despre viața personală sau profesională, toți avem cate un vis, câte un scop (sau mai multe), câte un rol pe care vrem sa ni-l asumăm sau pe care simțim ca trebuie să-l împlinim. Credem că pentru a fi performant în viața este nevoie de echilibru, de disciplină, de înțelegerea propriei persoane și a modului în care funcționează în acest ecosistem. Și credem ca doar împreună putem să facem performanță în orice.

Cu ce ne ocupăm?

Află mai multe