Descoperim si dezvoltam cele mai bune versiuni prin

CoachingTrainingProcess Communication ModelPerformance RoomDezvoltare leadership – Barret Leadership Values

Boosting Businesses

Suntem o echipa entuziasta, preocupata de dezvoltare continua, atat la nivel personal cat si profesional.

Misiunea noastra este de a sprijini oamenii in a se descoperi, a evolua si in a-si identifica resursele pentru a deveni cele mai bune versiuni ale lor.

Fabiola NICA

Am fost mereu interesata de dezvoltare, de autodezvoltare. Cred ca fiecare dintre noi, pe langa diverse scopuri, avem si o misiune de evolutie individuala care o sustine pe cea colectiva. 

Drept urmare, din 2004 de cand mi-am asumat roluri de a coordona si dezvolta oameni, profesionisti, busienss-uri, am invatat si am aplicat mai multe modele de imbunatatire, de cresterea performantiei. Insa de departe coachingul-ul a functionat cel mai bine atat din perspectiva individuala, cat si de echipa. A adus claritate, a pus lumina pe resurse pe care nu le observam, a adus focus si planuri bine structurate, a adus rezultate, performanta imbunatatita, echilibru intre viata profesionala si personala.

Sunt o persoana natural orientata spre actiuni, actiuni care sprijina atingerea obiectivelor si atunci coaching-ul mi s-a potrivit foarte bine si am decis sa-l aprofundez si ulterior sa ma dezvolt pe aceasta directie. 

Am urmat o scoala certificata de coaching – Coaching Partners (www.coachingpartners.ro)  si am obtinut acreditarea Federatiei Internationale de Coaching (https://coachingfederation.org), ca ACC (Associate Certified Coach). Ma dezvolt continuu pe aceasta directie si adaug constant instrumente si competente noi care sprijina dezvoltarea performantei mele si a clientilor mei. 

Ce fac in rolul de coach?

In primul rand traiesc coaching. Adica il aplic in fiecare zi, in toate aspectele vietii mele, in proiectele de business in care sunt implicata, cu managerii si liderii cu care interactionez, in familie, cu copilul, cu prietenii. Si asta imi aduce echilibru, rezultate, eficienta. 

Apoi cred in potentialul fiecaruia de a-si atinge obiectivele profesionale sau personale si il insotesc in aceasta calatorie spre performanta, fara a-l judeca, fara a-i da sfaturi, fara a-i spune ce sa faca. Am incredere ca fiecare este un «sportiv» talentat, dornic de success, iar eu imi asum doar rolul «antrenorului». Sunt atenta si prezenta in proces, fiecare este specialistul care detine toate detaliile pentru a dezvolta si urma strategia care sprijina vizunea pe termen lung. 

Scrie-mi
Sună-mă
Scrie-mi
Sună-mă

Costin CADELCU

Life&Business Coach // Trainer certificat Process Communication Model

Preocupat de dezvoltare personală, consider că pentru a fi performant, fie că vorbim de viața personală sau cea profesională, este nevoie de implicare, conștiinciozitate, dar și câteva artificii și instrumente care să te ajute în acest sens.

Cred în echilibru și cred că fiecare dintre noi are dreptul și resursele necesare pentru a găsi fericirea și scopul său în viață.

Am ales să îmi dedic timpul și energia pentru a aduce mai mult echilibru în jurul meu, în rândul oamenilor cu care lucrez, prin ceea ce fac.

Sunt trainer certificat în Process Communication Model din anul 2017, coach acreditat, studiez fizionomia umană și caut să îmbin toate instrumentele pe care le stăpânesc pentru a aduce valoare.

Prin Process Communication Model ajut oameni sau echipe să comunice eficient, să-și întelegea nevoile de comunicare, motivare, lucru, factorii de stres și metodele prin care să-și păstreze echilibru, având scopul de a aduce echilibru și utilizarea eficientă a timpului, prin optimizarea comunicării. Cred cu tărie că o comunicare mai bună între oameni poate crește semnificativ starea de bine la nivel individual și de grup, contribuind, de asemenea, și la creșterea productivității și a eficienței.

Prin coaching ajut oamenii să-și seteze obiective clare, tangibile, realiste, să-și facă un plan pentru a le atinge și să identifice acele resurse de care au nevoie sau blocajele ce apar în calea îndeplinirii obiectivelor. Cred în oameni ți în capacitatea lor de a se motiva și a obține rezultate.

Prin studiul fizionomiei umane caut să identific modul de gândire al oamenilor, procesele decizionale, capacitatea și ușurința în a acționa precum și multe alte aspecte pe care le valorific în sesiunile de coaching.

Cred ca prin exemplul propriu și prin susținerea celor ce doresc să provoace schimbări personale, putem face bine societății în care trăim și putem găsi cele mai bune versiuni ale noastre.

De ce să lucrezi cu noi?

Află mai multe